Σεμιναρια Google Adwords: Δώρο κουπόνι 75€ για το Google Adwords

30 κουπόνια αξίας 75€ για το Google Adwords θα διαθέσει το Leader School στους 30 πρώτους που θα συμμετάσχουν στα σεμιναρια Google Adwords.

Δοκιμάστε σε πραγματικές συνθήκες το Google Adwords με δώρο κουπόνι 75€.

Το Google Adwords είναι η δημοφιλής πλατφόρμα διαφήμισης της Google που επιτρέπει σε εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες να διαφημίζονται στη μηχανή αναζήτησης, το δίκτυο συνεργαζόμενων ιστοσελίδων της Google αλλά και σε φορητές συσκευές. Το Google Adwords επιτρέπει επίσης τη διαφήμιση στοχευμένα σε ήδη υπάρχοντες πελάτες μέσω της επιλογής remarketing.

Το σεμινάριο Google Adwords είναι ένα από τα δημοφιλέστερα σεμινάρια marketing του Leader School καθώς προσφέρει μια σαφή μεθοδολογία στρατηγικής προσέγγισης και χρήσης του Google Adwords που εφαρμόζεται ήδη σε δεκάδες επιχειρήσεις εντός και εκτός Ελλάδος.

Το σεμινάριο Google Adwords απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα χρήσης, από beginners μέχρι advanced χρήστες με ιδιαίτερη εμπειρία στο Google Adwords.

Μέχρι τις 30 Ιουνίου το Leader School θα προσφέρει μια επιταγή αξίας 75€ για το Google Adwords σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να δοκιμάσουν το Google Adwords σε πραγματικές συνθήκες και να πάρουν μια έντονη γεύση από τη δύναμη της ισχυρότερης μηχανής programmatic advertising στο διαδίκτυο.

Τα κουπόνια 75€ ισχύουν αποκλειστικά για νέους λογαριασμούς και ενεργοποιούνται όταν ο λογαριασμός δαπανήσει τα πρώτα 25€. Για να ενεργοποιηθεί η προσφορά θα πρέπει ο χειριστής του λογαριασμού να ενεργοποιήσει τον κωδικό που βρίσκεται τυπωμένος πάνω στο κουπόνι.

Το κουπόνι των 75€ θα διατεθεί στους συμμετέχοντες των ομαδικών, ατομικών (και μέσω eLearning) και ενδοεπιχειρησιακών σεμιναρίων αλλά και των Adwords Workshops μέχρι 30 Ιουνίου και μέχρι εξαντλήσεως των κωδικών στα πλαίσια των σεμιναρίων digital marketing.

Μάθετε περισσότερα για το Google Adwords και τα υπόλοιπα εργαλεία Digital Marketing.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: