Σεμινάρια Social Media & Internet Marketing από το Leader School σε συνεργασία με τη Samsung και το Innovathens

Ένας νέος κύκλος σεμιναρίων στο Innovathens από τη Samsung και το Leader School.

Ένα νέο κύκλο με σεμιναρια Social Media και σεμιναρια Internet Marketing από τα σεμιναρια digital marketing διοργανώνει το Leader School σε συνεργασία με τη Samsung στο INNOVATHENS.

Ο νέος κύκλος συνεργασίας θα ξεκινήσει στις 25 Φεβρουαρίου και διοργανώνεται από τη Samsung σε συνεργασία με την εταιρεία κατάρτισης και consulting, Leader School στο INNOVATHENS.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε όσους έχουν μία μικρή επιχείρηση και επιθυμούν να βρουν τρόπους να την προωθήσουν ή σε νέους που επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις αναφορικά με την καλύτερη χρήση των online εργαλείων.

Τα εκπαιδευτικά workshops θα χωριστούν σε δύο περιόδους:

Σεμινάρια για Internet Marketing

Από τον Φεβρουάριο μέχρι και τον Απρίλιο, τα workshops θα έχουν θέμα “Online Success-Internet Marketing: Tools & Strategy”, αποκρυπτογραφώντας το internet marketing με μία σειρά τριών βασικών βημάτων – από την κατασκευή ενός site, στην online προώθηση και διαφήμιση και, τέλος, την παρακολούθηση, την ανάλυση και τη βελτιστοποίηση του.

Ευρεία αποδοχή από τον τύπο, τόσο τον ειδησεογραφικό όσο και τον κλαδικό είχαν τα σεμινάρια του Leader School σε συνεργασία με τη Samsung.

Ευρεία αποδοχή από τον τύπο, τόσο τον ειδησεογραφικό όσο και τον κλαδικό είχαν τα σεμινάρια του Leader School σε συνεργασία με τη Samsung.

Σεμινάρια για Social Media

Από τον Μάιο μέχρι και τον Ιούνιο, το θέμα των workshops θα είναι “Online Success-Social Media Marketing: Tools & Strategy”, κατά τα οποία θα αναλυθούν οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, Google My Business, YouTube, Instagram, LinkedIn) με στόχο την κατανόηση των κύριων χαρακτηριστικών κάθε πλατφόρμας και τον τρόπο που μπορεί να αξιοποιηθεί για την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί.

Δωρεάν παρακολούθηση – Περιορισμένες θέσεις

Το κάθε σεμινάριο πραγματοποιήθηκε 1 φορά το μήνα και είχε διάρκεια δύο ωρών (16:00-18:00). Η παρακολούθηση των σεμιναρίων ήταν χορηγία της Samsung, ενώ με το πέρας τους παρείχαμε πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Ο Σίμος Κοσμετάτος είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε θέματα Social Media & Internet Marketing στο LEADER SCHOOL

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: