Σεμινάριο Digital Marketing Professional Express (ταχύρυθμο)


ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ

Πρακτικές & Εξειδικευμένες Γνώσεις & Μεθοδολογία Digital Marketing στο σεμινάριο 42 ωρών με άμεση εφαρμογή στην καθημερινότητα για την επίτευξη των στόχων σας.

ΤΜΗΜΑΤΑ 8-12 ΑΤΟΜΩΝ ΠΡΩΙ ή ΑΠΟΓΕΥΜΑ ή e-LEARNING

Τα τμήματα είναι πρωί & απόγευμα, 8-12 ατόμων, μικρά και ευέλικτα ώστε να μπορούμε να αφιερώσουμε προσωπικό χρόνο σε κάθε συμμετέχοντα.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

30 λεπτά σε κάθε σεμινάριο σας ανήκουν για προσωποποιημένη υποστήριξη. Επιπλέον υποστήριξη τηλεφωνικά, με email, με video, με ειδικά ατομικά ραντεβού.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ

Μέσα από την Πλατφόρμα Digital Learning έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε όλα τα σεμινάρια, σε πλούσιο υλικό 500 σελίδων με απεριόριστες επαναλήψεις.

Ένα ταχύρυθμο επαγγελματικό σεμινάριο Digital Marketing 42 ωρών με προσανατολισμό στο Performance Marketing που θα φέρει ρεαλιστικά αποτελέσματα στην επιχείρισή σας.

Το σεμινάριο συνδυάζει τους 2 πυλώνες του Digital Marketing, τη Google και το Facebook και σας παρέχει όλα τα εργαλεία και τις τεχνικές για να διαφημιστείτε σε αυτά. Εστιάζοντας στο SEM και το Social Media Marketing, περιλαμβάνονται ενότητες SEO, Google Adwords και Facebook παρέχοντας ολοκλήρωμένη επαγγελματική γνώση σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται σε ευέλικτα μικρά τμήματα, πρωί ή απόγευμα, σε αίθουσες 8-12 ατόμων σε στόχο να προσφέρουμε πρακτική γνώση και πρακτική εφαρμογή που θα αποτελέσουν ένα μοναδικό εργαλείο για την προώθηση της επιχείρισής σας.

Το Digital Marketing Professional Express αποτελείται από 6 ενότητες, τις σημαντικότερες του Leader School, και σας παρέχει γρήγορα, αναλυτικά, πρακτικά και αποτελεσματικά τη γνώση που χρειάζεστε για να φέρετε αποτέλεσμα στην επιχείρισή σας.

Το σεμινάριο είναι διαθέσιμο σε ομαδικά τμήματα, μέσω της πλατφόρμας eLearning, και σε ατομικό σεμινάριο και αποτελεί μία γρήγορη και αποτελεσματική λύση για όσους απαιτούν γρήγορα αποτελέσματα.

Περιεχόμενα Σεμιναρίου Digital Marketing Professional Express

Το σεμινάριο περιλαμβάνει 6 ενότητες:

Κύκλος Internet Marketing

– Σεμινάριο SEO & επιτυχία στη μηχανή αναζήτησης Google & Τα μυστικά του επιτυχημένου site – αποκλειστική ενότητα 

– Σεμινάριο Google Analytics, Google Webmaster & Tracking Tools

Κύκλος Διαφήμιση στο Internet

Σεμινάριο Google Adwords & Επιτυχημένες Καμπάνιες στο Search Network

Σεμινάριο Google Adwords & Επιτυχημένες Καμπάνιες στο Display Network

Σεμινάριο Διαφήμιση στο Facebook

Κύκλος Social Media Marketing

Σεμινάριο Facebook & Επιτυχία

Στο τέλος του σεμιναρίου παραλαμβάνετε τις αναλυτικές παρουσιάσεις της κάθε ενότητας & βεβαίωση παρακολούθησης (Certificate).

Διάρκεια Εκπαίδευσης & Κόστος Digital Marketing

Σεμινάριο 42 ωρών 
Δείτε Ημερομηνίες Έναρξης & Τιμές πατώντας εδώ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΘΕΣΗ

Οι τιμές είναι τελικές με απόδειξη ή τιμολόγιο. Το πρόγραμμα υποστηρίζεται από επιδότηση ΛΑΕΚ (0,24%).

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ