Σεμιναρια Marketing Leader School

Τα σεμιναρια digital marketing του Leader School επικεντρώνονται στο Digital Marketing. Πρόκειται για 20 ολοκληρωμένες και αυτόνομες ενότητες που διαχωρίζονται σε 4 βασικούς πυλώνες (Σεμιναρια Internet Marketing, Διαφήμιση στο Διαδίκτυο, Σεμιναρια Social Media Marketing & Digital Marketing Workshops) προσφέροντας διαφορετικές επιλογές ανάλογα με τους στόχους του εκπαιδευόμενου.

Το Leader School έχει ομαδοποιήσει τις 16 ενότητες των σεμιναρίων σε 8 διαφορετικά Diploma, Coaching & Training sessions (Digital Marketing Training) προκειμένου να σας βοηθήσει να βρείτε έτοιμες λύσεις που προσφέρουν άμεσες και πρακτικές γνώσεις.

Το Leader School εξειδικεύεται αποκλειστικά σε σεμινάρια Digital Marketing.

DIGITAL MARKETING TRAININGΑριθμός Ενοτήτων
Digital Marketing Master PRO 16
Startups & Επιτυχία13
Προώθηση e-shops & Επιτυχία12
Social Media Marketing Master Diploma9
Διαφήμιση στο Ίντερνετ PRO Training9
Internet Marketing PRO9
Google Master PRO7
Social Media Marketing - PRO5
Mobile Marketing Tools & Strategy Training5
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ INTERNET MARKETINGΑριθμός Ενοτήτων
Social Media, Internet Marketing & Πωλήσεις μέσω Ίντερνετ1
Σεμινάριο SEO & μυστικά επιτυχίας ενός site στο ίντερνετ3
Σεμινάριο email marketing & επιτυχημένες καμπάνιες1
Σεμινάριο Google Analytics, Google Webmaster & Tracking Tools1
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ INTERNETΑριθμός Ενοτήτων
Σεμινάριο Google Adwords & επιτυχημένες καμπάνιες5
Σεμινάριο Διαφήμιση στο Διαδίκτυο, Affiliate Marketing, Adsense και Έσοδα από Online πηγές1
Σεμινάριο Διαφήμιση στο Facebook3
Σεμινάριο Διαφήμιση YouTube, Video Advertising & LinkedIn & Twitter Ads1
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ SOCIAL MEDIAΑριθμός Ενοτήτων
Σεμινάριο Facebook & Επιτυχία3
Σεμινάριο Twitter & Επιτυχία1
Σεμινάριο YouTube & Επιτυχία2
Σεμινάριο LinkedIn & Εύρεση εργασίας1
Σεμινάριο Google Plus & Επιτυχία1
Σεμινάριο Pinterest, Instagram, Flickr & Επιτυχία1
Μυστικά επιτυχίας στο Digital Marketing1
DIGITAL MARKETING WORKSHOPSΑριθμός Ενοτήτων
Workshop SEO1
Workshop Google Adwords 1
Workshop Διαφήμιση στο Facebook1
Workshop Facebook PRO1

Σεμινάρια Marketing & Επιλογές

Το Leader School παρέχει 5 διαφορετικές επιλογές παρακολούθησης των σεμιναρίων που σας δίνουν τις ανάλογες λύσεις.

1. Ατομικά Σεμινάρια Marketing στο χώρο σας: Πρόκειται για την ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να αποκτήσουν πρακτική γνώση σε θέματα Digital Marketing στο χώρο τους. Εκπαιδευτής του Leader School μεταβαίνει στο χώρο της εταιρείας και πραγματοποιεί το σεμινάριο επικεντρώνοντας την ύλη στην εταιρεία και τους στόχους του συμμετέχοντα. Όλα τα σεμινάρια είναι πρακτικά και γίνονται μπροστά σε υπολογιστή με τελικό στόχο την online ανάπτυξη της εταιρείας του συμμετέχοντα.

2. Ατομικά Σεμινάρια Marketing στο Leader School: Τα ατομικά σεμινάρια διεξάγοντας και στο Google Room του Leader School στο Χολαργό. Το σεμινάριο επικεντρώνει την ύλη του στην εταιρεία και τους στόχους του συμμετέχοντα. Πρόκειται για έναν συνδυασμό σεμιναρίου, coaching & consulting με πολύ πρακτικά και άμεσα οφέλη αφού επικεντρώνεται αποκλειστικά σε όσα ενδιαφέρουν τον συμμετέχοντα.

3. Ομαδικά Σεμινάρια Marketing στο Leader School: Τα ομαδικά σεμινάρια διεξάγονται στο Google Room του Leader School στο Χολαργό αποκλειστικά σε ολιγομελή τμήματα (έως 8 άτομα) προκειμένου να υπάρχει αλληλεπίδραση με τους συμμετέχοντες. Το Leader School διαθέτει 8 διαφορετικά τμήματα και η επιλογή του τμήματος γίνεται με βάση το επίπεδο του συμμετέχοντα, τις μέρες και ώρες που τον βολεύουν και το ρυθμό που θέλει να τελειώσει τις ενότητες που έχει επιλέξει (1, 2 ή 3 φορές ανά εβδομάδα)

4. Σεμινάρια Marketing μέσω eLearning: Τα σεμινάρια μέσω eLearning γίνονται live μέσω υπολογιστή σε ώρες που βολεύουν τον συμμετέχοντα, είναι ατομικά και έχουν όλα τα πλεονεκτήματα των ατομικών σεμιναρίων. Το Leader School χρησιμοποιεί ευρέως διαδεδομένα εργαλεία για το σεμινάριο που επιτρέπουν στον συμμετέχοντα να ακούει και να βλέπει τον εκπαιδευτή και την παρουσίασή του ή τον browser του και να αλληλεπιδρά μαζί του με live ομιλία ή και chat.

5. Ενδοεπιχειρησιακά Σεμινάρια Marketing στην εταιρεία σας: Τα ενδοεπιχειρησιακά προγράμματα απευθύνονται σε εταιρείες που θέλουν να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους στο χώρο τους σε συγκεκριμένες ενότητες. Σε συνεργασία με τα τμήματα HR και Marketing δημιουργούμε τους στόχους της εκπαίδευσης και προχωράμε σε ένα αναλυτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης με σαφή μεθοδολογία, ασκήσεις και ratings. Οι εταιρείες μπορούν να επιλέξουν τις ενότητες των σεμιναρίων ή να δημιουργήσουν δικές τους ενότητες με βάση τους στόχους που έχουν θέσει.

Σεμινάρια Digital Marketing & Τιμολογιακή Πολιτική

Μπορείτε να επιλέξετε όλες τις ενότητες ή μόνο όσες σας ενδιαφέρουν ακόμα κι αν αυτές ανήκουν σε ένα μεγαλύτερο πρόγραμμα (Diploma, Coaching, Training). Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας πρόγραμμα εκπαίδευσης που βασίζεται στις ανάγκες σας. Το κόστος εξαρτάται από τον αριθμό των ενοτήτων που θα παρακολουθήσετε και από τον τρόπο και την τοποθεσία παρακολούθησης.

Οι τιμές είναι τελικές, ανά άτομο ανά σεμινάριο
Αριθμός Ενοτήτων Σεμιναρίου
Συμμετοχή 1 ατόμου σε ομαδικό τμήμα 8-12 ατόμων στο LEADER SCHOOL (έκπτωση -70%)
Σεμινάρια - Consulting στο χώρο μας ή μέσω eLearning (έκπτωση -40%)
Σεμινάρια - Consulting στο χώρο σας
DIGITAL MARKETING DIPLOMAS
Digital Marketing Professional Diploma16
935€
2390€
3840€
Startups & Επιτυχία Diploma13
830€
2100€
3390€
Προώθηση e-shops & Επιτυχία Diploma12
790€
1990€
3190€
Social Media Marketing MASTER Diploma9
645€
1600€
2580€
Internet Marketing PRO Diploma Workshop9
645€
1600€
2580€
Διαφήμιση στο Ίντερνετ PRO Diploma Workshop9
645€
1600€
2580€
Google Master PRO Diploma7
545€
1280€
2100€
Social Media Marketing - PRO Diploma5
395€
935€
1570€
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ INTERNET MARKETING
Social Media, Internet Marketing & Πωλήσεις μέσω Ίντερνετ1
85€
210€
340€
Σεμινάριο SEO & μυστικά επιτυχίας ενός site στο ίντερνετ3
245€
570€
975€
Σεμινάριο email marketing & επιτυχημένες καμπάνιες1
85€
210€
340€
Σεμινάριο Google Analytics, Google Webmaster & Tracking Tools1
85€
210€
340€
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ INTERNET
Σεμινάριο Google Adwords & επιτυχημένες καμπάνιες5
395€
935€
1570€
Σεμινάριο Διαφήμιση στο Διαδίκτυο, Affiliate Marketing, Adsense και Έσοδα από Online πηγές1
85€
210€
340€
Σεμινάριο Διαφήμιση στο Facebook3
245€
570€
975€
Σεμινάριο Διαφήμιση YouTube, Video Advertising & LinkedIn & Twitter Ads1
85€
210€
340€
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ SOCIAL MEDIA
Σεμινάριο Facebook & Επιτυχία3
245€
570€
975€
Σεμινάριο Twitter & Επιτυχία1
85€
210€
340€
Σεμινάριο YouTube & Επιτυχία1
85€
210€
340€
Σεμινάριο LinkedIn & Εύρεση εργασίας1
85€
210€
340€
Σεμινάριο Google Plus & Επιτυχία1
85€
210€
340€
Σεμινάριο Pinterest, Instagram, Flickr & Επιτυχία1
85€
210€
340€
Σεμινάριο Μυστικά επιτυχίας στο Digital Marketing1
85€
210€
340€
DIGITAL MARKETING WORKSHOPS
Workshop SEO1
85€
210€
340€
Workshop Google Adwords1
85€
210€
340€
Workshop Διαφήμιση στο Facebook1
85€
210€
340€
Workshop Facebook PRO1
85€
210€
340€

Σεμινάρια Digital Marketing Leader School & Ερωτήσεις

2 ώρες είναι αρκετές για ένα σεμινάριο;
Το Leader School απευθύνεται σε επαγγελματίες με περιορισμένο χρόνο. Έχουμε δημιουργήσει μια σαφή, πρακτική και άμεση μεθοδολογία προκειμένου να σας παρέχουμε τα εργαλεία και τη γνώση που χρειάζεστε για κάθε ενότητα που σας ενδιαφέρει. Όλες οι ενότητες είναι κατάλληλα διαμορφωμένες ώστε να περιλαμβάνουν όλα τα εργαλεία και τις γνώσεις που χρειάζεστε εντός 150 λεπτών. Τα σεμινάρια ξεκινούν πάντα στην ώρα τους, δεν περιλαμβάνουν διάλειμμα εκτός κι αν ζητηθεί και έχουν συνολική διάρκεια τουλάχιστον 150 λεπτών. Σε δύσκολες και απαιτητικές ενότητες (SEO, Adwords Facebook Ads, Facebook & Επιτυχία) έχουμε δημιουργήσει επιπλέον εξειδικευμένα workshops με αναλυτικές ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν όχι μόνο να κατανοήσετε την ύλη αλλά και να την εφαρμόσετε σε πραγματικές συνθήκες. Τα σεμιναρια marketing του Leader School έχουν την μαγική συνταγή (μεθοδολογία) που ανανεώνεται ανάλογα με τις απαιτήσεις και την εξέλιξη της αγοράς όμως για να πετύχετε στο διαδίκτυο, πέρα από γνώσεις, μεθοδολογία και εργαλεία χρειάζεστε την εμπειρία η οποία αποκτάται με κόπο και προσωπική ενασχόληση.

Πως μπορώ να κρατήσω θέση σε ένα σεμινάριο;
Λόγω των μικρών τμημάτων και των περιορισμένων θέσεων, κράτηση ώρας ή θέσης γίνεται μόνο με προπληρωμή του σεμιναρίου (προκαταβολή ή όλο το ποσό ανάλογα με το πρόγραμμα). Οι προτεινόμενες μέρες και ώρες ισχύουν μόνο για τη στιγμή της αποστολής τους από τη γραμματεία και ενδέχεται να αλλάξουν ακόμα και αυθημερόν ανάλογα με τη ζήτηση. Όταν γίνει κατάθεση προκαταβολής ή προπληρωμή, οι ώρες και μέρες κλειδώνουν και δεν αλλάζουν. Αυτό ισχύει για το τελικό πρόγραμμα όπου δεσμευόμαστε να ολοκληρώσουμε στις προκαθορισμένες μέρες και ώρες.

Μπορώ να μεταθέσω ή να ακυρώσω ένα σεμινάριο που έχω κλείσει;
Το Leader School απευθύνεται σε στελέχη της αγοράς με περιορισμένο χρόνο και κατανοεί στα όρια του λογικού τις όποιες ακυρώσεις ή καθυστερήσεις. Λόγω όμως των περιορισμένων θέσεων στα ομαδικά και των περιορισμένων χρονικών ορίων (υπάρχουν μόλις 5 απογεύματα σε μια εβδομάδα στο δίωρο 6-8 που εξυπηρετεί τους εργαζόμενους) προσπαθεί να διαφυλάξει το συμφέρον των υπόλοιπων πελατών και ενδεχομένως ύστερα από εκτεταμένες ακυρώσεις να μην διαθέσει ώρα σε συγκεκριμένο δίωρο με μεγάλη ζήτηση.

Θα με βοηθήσετε να βρω δουλειά στο Digital Marketing;
Το Leader School έχει μεγάλη εμπειρία στο κομμάτι του Digital Marketing με γνώση των θέσεων εργασίας και των απαιτήσεων σε αυτές. Κάθε μήνα δημοσιεύουμε αγγελίες γύρω από το Digital Marketing που έχουν κοινοποιηθεί από τις εταιρείες ή αποκλειστικά στο Leader School σε μια προσπάθεια να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Τα σεμινάρια είναι άμεσα και πρακτικά και σχετίζονται με τις ισχύουσες ανάγκες της αγοράς ενώ προσαρμόζονται στις τάσεις αποτελώντας ένα μοναδικό εργαλείο για όσους αναζητούν μια θέση εργασίας στο Digital Marketing.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ