Σεμιναρια Social Media

σεμινάρια social media

11 διαφορετικά social media βρίσκονται στο επίκεντρο των σεμιναρίων του Leader School.

Σεμιναρια Social Media Marketing πρακτικά, άμεσα, σε επαγγελματικούς χρόνους, σχεδιασμένα για τις ανάγκες της αγοράς και στοχευμένα σε επαγγελματίες και μελλοντικούς επαγγελματίες που αναζητούν άμεση πρακτική γνώση, στρατηγική και αποκλειστική μεθοδολογία Leader School που προσαρμόζεται κάθε εβδομάδα στις εξελίξεις των social media και οδηγεί σε επιτυχία και άμεσο ROI.

Τα σεμιναρια διατίθενται ατομικά στο χώρο σας, ατομικά στο Google Room του Leader School στο Χολαργό και ατομικά μέσω eLearning ή ομαδικά στο Google Room στο Χολαργό αποκλειστικά σε μικρά και ευέλικτα τμήματα για να διασφαλίζεται η ποιότητα και η απόδοση του σεμιναρίου. Όλα τα σεμιναρια διεξάγονται και ενδοεπιχειρησιακά.

Περισσότερα για τα σεμιναρια στο 211.216.8409 ή επιλέξτε το σεμιναριο της επιλογής σας από τα 10 διαθέσιμα σεμιναρια παρακάτω.

Τι είναι τα social media
Τα social media αποτελούν εργαλεία του digital marketing. Όταν θέλουμε να πετύχουμε ένα στόχο στο διαδίκτυο, σαν εταιρεία ή σαν επαγγελματίες, τότε θα επιλέξουμε και τα αντίστοιχα εργαλεία και την αντίστοιχη στρατηγική στο διαδίκτυο.

Τα εργαλεία αυτά (Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn, Google Plus, Instagram, Pinterest, Slideshare, Tumblr, Flickr) έχουν το κάθε ένα το δικό του μοναδικό κοινό και τα δικά του χαρακτηριστικά. Ορισμένα από τα social media (Facebook, YouTube, LinkedIn, Twitter) διαθέτουν διαφημιστικές πλατφόρμες που μας δίνουν ακόμα περισσότερες επιλογές.
Γιατί να μάθω για τα social media
Οι ιστότοποι αλλά και οι εφαρμογές για κινητά που ανήκουν στον κόσμο των social media καταφέρνουν να φέρουν σε επικοινωνία τους καταναλωτές με τις εταιρείες. Τα social media sites έχουν συγκεντρώσει πολύ μεγάλο αριθμό από χρήστες που δραστηριοποιούνται καθημερινά σε αυτά. Οι χρήστες αυτοί επικοινωνούν και εκφράζουν τις προτιμήσεις τους στα social media. Ως αποτέλεσμα τα social media site γνωρίζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό τις συνήθειες των χρηστών και έτσι αποτελούν μια εξαιρετική πλατφόρμα επικοινωνίας και διαφήμισης.
Τι δυνατότητες μου δίνουν τα social media
Οι εταιρείες μπορούν να διαφημίσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, είτε έμμεσα (οργανικά) με λογαριασμούς που θα ανοίξουν στα social media, είτε άμεσα μέσα από τη χρήση της διαφημιστικής πλατφόρμας του κάθε μέσου (όπου αυτή είναι διαθέσιμη, δηλαδή σήμερα σε Facebook, YouTube, LinkedIn, Twitter). Τα σεμιναρια social media παρέχουν γνώσεις πρακτικές (πως θα ανοίξω το λογαριασμό, πως εμπλουτίζω με ύλη - κείμενο & φωτογραφίες) όσο και στρατηγικής (πως θα προσεγγίσω το κοινό, τι είδη κοινού έχει το κάθε μέσο, τι ύλη χρειάζομαι, πως γίνεται πιο αποδοτική η ύλη, πως φτάνω στο αποτέλεσμα, πως αυξάνω τις πωλήσεις).
Τι προσφέρουν τα σεμιναρια social media
Τα σεμιναρια social media του Leader School σας παρέχουν πρακτικές γνώσεις γύρω από τα Social Media. Τα Social Media αποτελούν σήμερα ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία του Digital Marketing, ένα σημαντικό κανάλι επικοινωνίας και πωλήσεων για κάθε εταιρεία σε οποιοδήποτε κλαδο κι αν δραστηριοποιείται, είτε b2c, είτε b2b.

Τα σεμιναρια social media αποτελούν ένα βασικό υπόβαθρο γνώσης για κάθε εταιρεία και κάθε επαγγελματία είτε κινείται στον τομέα των πωλήσεων, του marketing, είτε όχι. Είναι βασικό κάθε στέλεχος μιας επιχείρησης να γνωρίζει τόσο πως λειτουργούν τα social media και οι μηχανισμοί τους αλλά και τι πρέπει να αποφεύγει. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορεί να αξιοποιεί τις ευκαιρίες που δημιουργούνται και να αποφεύγει τις παγίδες.
Πως θα επιλέξω το κατάλληλο σεμιναριο social media
Τα σεμιναρια social media του Leader School σας δίνουν μια σειρά από επιλογές για να μάθετε όλα τα εργαλεία ή μόνο αυτά που σχετίζονται με το στόχο σας. Το σεμινάριο Social Media Marketing Master διαθέτει 9 ενότητες που περιλαμβάνουν όλα τα εργαλεία social media που είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα και διαθέτουν ικανοποιητικό αριθμό χρηστών έτσι ώστε να μπορούν να λειτουργούν αποτελεσματικά σαν εργαλεία.

Στο σεμινάριο Social Media Marketing Master των 9 ενοτήτων θα αναλυθούν στο σύνολό τους τα εργαλεία social media και μετά το τέλος του κύκλου σεμιναρίων ο συμμετέχων θα γνωρίζει όλα τα εργαλεία, τόσο πρακτικά όσο και στρατηγικά. Θα γνωρίζει λοιπόν ποιο από αυτά θα χρησιμοποιήσει και για ποιο σκοπό.
Ποιο είναι το δημοφιλέστερο σεμιναριο social media
Το δημοφιλέστερο σεμινάριο social media συμπυκνώνει τα δημοφιλέστερα εργαλεία social media είναι το σεμινάριο Social Media Marketing Pro των 5 ενοτήτων που απευθύνεται σε χρήστες που θέλουν να μάθουν μόνο ορισμένα (4-5 από τα 11) από τα εργαλεία social media. Σε συνεργασία με τους υπεύθυνους εκπαίδευσης του Leader School καθορίζουμε τις ανάγκες και επιλέγουμε τα εργαλεία αυτά.
Ποια social media θα πρέπει να επιλέξω
Η πιο συνηθισμένη επιλογή είναι να εντάσσουμε στην ύλη το σεμινάριο Facebook και το σεμινάριο Διαφήμιση στο Facebook (2 ενότητες) και στη συνέχεια να επιλέγουμε ένα από τα υπόλοιπα μέσα ανάλογα με το είδος της επιχείρησης ή το στόχο του συμμετέχοντα. Σε περίπτωση που οι δραστηριότητες σχετίζονται με το χρόνο (το τώρα, την τηλεόραση, τις ειδήσεις, τον αθλητισμό) επιλέγεται ένα σύγχρονο μέσο όπως το Twitter ή το Instagram (αν υπάρχει πρόσβαση σε φωτογραφίες).

Αν υπάρχουν φωτογραφίες και το κοινό που απευθύνεται η εταιρεία ή ο επαγγελματίας είναι κυρίως γυναίκες, τότε προτείνεται επίσης το Pinterest ή το Flickr όταν θέλουμε να προσεγγίσουμε φωτογραφικές κοινότητες. Αν το κοινό - στόχος είναι επαγγελματικό ή έχουν συγκεκριμένους ρόλους στις εταιρείες που εργάζονται, τότε επιλέγουμε για προώθηση το LinkedIn. Όταν έχουμε πρόσβαση σε βίντεο τότε το YouTube αποτελεί μονόδρομο ενώ με το Slideshare στοχεύουμε ένα επαγγελματικό κοινό που στόχο έχει τη δομημένη γνώση. Απαραίτητο εργαλείο σε κάθε περίπτωση είναι και το Google Plus της Google ή το Tumblr της Yahoo που έχει τον τίτλο ενός ανερχόμενου, νεανικού και δυναμικού μέσου.

Όλα αυτά τα κοινωνικά site και οι εφαρμογές αποτελούν εργαλεία του Digital Marketing και αποτελούν υποσύνολο του ψηφιακού marketing οπότε πάντα συνιστούμε την παρακολούθηση των σεμιναρίων social media μετά την ολοκλήρωση των σεμιναρίων internet marketing. Το πρόγραμμα Digital Marketing Master των 15 ενοτήτων αποτελεί σήμερα το πληρέστερο πρόγραμμα προώθησης στο διαδίκτυο καθώς περιλαμβάνει όλα τα σύγχρονα εργαλεία και τεχνικές, τόσο σε επίπεδο internet marketing όσο και στα social media.
Τι είναι το ατομικό σεμινάριο social media
Τα σεμιναρια social media στο Leader School μπορούν να γίνουν ατομικά ή σε ομαδικό τμήμα. Τα ατομικά σεμινάρια αποτελούν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του Leader School καθώς συνδυάζουν σεμινάριο, συμβουλευτική και coaching με μοναδικό αποτέλεσμα για τον συμμετέχοντα.

Κατά τη διάρκεια των ατομικών σεμιναρίων εφαρμόζουμε την ύλη του σεμιναρίου στην εταιρεία ή το αντικείμενο του συμμετέχοντα δημιουργώντας ένα μοναδικό case study. Με αυτό τον τρόπο ο συμμετέχων σε ένα σεμινάριο δεν κερδίζει απλά γνώσεις πάνω στη θεματική που έχει επιλέξει αλλά και πρακτικές συμβουλές, προτάσεις στρατηγικής και παραδείγματα πάνω στη δική του περίπτωση. Για παράδειγμα στο σεμινάριο Facebook θα εξετάσουμε πως το συγκεκριμένο page που έχει δημιουργήσει ο συμμετέχων στο σεμινάριο, θα βρει ύλη, θα συντάξει τα κείμενα, θα επιλέξει τις φωτογραφίες και θα χαράξει στρατηγική προκειμένου να πετύχει το στόχο του.
Ποιο είναι το πλεονέκτημα των ατομικών σεμιναρίων
Τα ατομικά σεμινάρια διεξάγονται οποιαδήποτε μέρα και ώρα επιθυμεί ο συμμετέχων. Μπορεί να γίνουν αρκετά πρωινές ώρες, μεσημέρι, απογεύματα και έως τις 23Η00 το βράδυ και Σαββατοκύριακα. Σε περίπτωση που ο συμμετέχων θέλει να παρακολουθήσει μια σειρά από σεμινάρια σε μικρό χρονικό διάστημα, τότε γίνεται εντατική προσπάθεια ώστε να ανταποκριθούμε στο πρόγραμμά του. Με αυτόν τον τρόπο τα σεμινάρια παρακολουθούν άνθρωποι από την περιφέρεια, την Κύπρο, μεγαλοστελέχη με εξαιρετικά πιεσμένο χρόνο.

Η ευελιξία των ατομικών σεμιναρίων, τόσο στους χρόνους διεξαγωγής όσο και στην ύλη έχουν αναγάγει τα σεμινάρια του Leader School σε συμβουλευτικά coaching sessions για μια σειρά από υψηλόβαθμα στελέχη αλλά και επιχειρηματίες που βρίσκουν πρακτική και εφαρμοστέα ύλη στη δική τους μοναδική περίπτωση.
Σε τι διαφέρουν τα ομαδικά σεμινάρια του Leader School
Το Leader School διεξάγει όλες τις ενότητες σε ομαδικά σεμινάρια σε συγκεκριμένες και προσυμφωνημένες μέρες και ώρες. Τα ομαδικά σεμινάρια διεξάγονται σε ολιγομελή τμήματα (έως 3 άτομα), μεσαία (έως 6 άτομα) και μεγάλα (έως 12 άτομα) τμήματα. Η διάρκεια των προγραμμάτων εξαρτάται αποκλειστικά από τον αριθμό των συμμετεχόντων. Ένα πρόγραμμα που θα γίνει σε τμήμα 3 ατόμων θέλει πχ. 6 ώρες, σε τμήμα 6 ατόμων 12 και σε τμήμα 12 ατόμων 24 ώρες προκειμένου να υπάρχει χρόνος και η απαραίτητη προσοχή σε κάθε συμμετέχοντα. Το Leader School δεσμεύεται για την υλοποίηση των σεμιναρίων στις ημερομηνίες που έχει προσυμφωνήσει με τους συμμετέχοντες χωρίς να σας ταλαιπωρεί με διαρκείς αναβολές.
Στοιχεία Επικοινωνίας

Φόρμα Ενδιαφέροντος