Σεμιναρια Digital Marketing MASTER Professional Diploma


ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ

Πρακτικές & Εξειδικευμένες Γνώσεις & Μεθοδολογία Digital Marketing διάρκειας 112 ωρών με άμεση εφαρμογή στην καθημερινότητα για την επίτευξη των στόχων σας.

ΤΜΗΜΑΤΑ 8-12 ΑΤΟΜΩΝ ΠΡΩΙ ή ΑΠΟΓΕΥΜΑ ή e-LEARNING

Τα τμήματα είναι πρωί & απόγευμα, 8-12 ατόμων, μικρά και ευέλικτα ώστε να μπορούμε να αφιερώσουμε προσωπικό χρόνο σε κάθε συμμετέχοντα.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

30 λεπτά σε κάθε σεμινάριο σας ανήκουν για προσωποποιημένη υποστήριξη. Επιπλέον υποστήριξη τηλεφωνικά, με email, με video, με ειδικά ατομικά ραντεβού.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ

Μέσα από την Πλατφόρμα Digital Learning έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε όλα τα σεμινάρια, σε πλούσιο υλικό 500 σελίδων με απεριόριστες επαναλήψεις.

Επαγγελματικά σεμιναρια Digital Marketing 112 ωρών που περιέχουν πρακτική γνώση, τεχνικές, εργαλεία, στρατηγική και αποκλειστική μεθοδολογία Leader School για online επιτυχία. Με το σεμινάριο Digital Marketing Master PRO του Leader School εκτός από την άμεση και πρακτική γνώση για τα εργαλεία του Digital Marketing προετοιμάζεστε για 5 διεθνείς πιστοποιήσεις Digital Marketing.

Η εκπαίδευση πραγματοποιείται ατομικά ή σε μικρά ευέλικτα τμήματα 8-12 ατόμων πρωί ή απόγευμα και μέσω της πλατφόρμας elearning. Με τα τμήματα 8-12 ατόμων επιτυγχάνουμε μέγιστη αποτελεσματικότητα της εκπαίδευσης και πρακτική εφαρμογή της γνώσης στα δικά σας case studies καθώς η εκπαίδευση διεξάγεται από αποκλειστικό στο digital marketing, ειδικά εκπαιδευμένο, επαγγελματία, full time, εκπαιδευτή Google Partner. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε συνοχή στην εκπαίδευση, μεταδοτικότητα, και πλήρη, συνολική 360 ρεαλιστική & άμεση εικόνα του Digital Marketing.

Περιγραφή Σεμιναρίων Digital Marketing MASTER Pro

Το σεμιναριο Digital Marketing Master Professional Diploma είναι το πιο πλήρες πρόγραμμα πρακτικής & άμεσης επαγγελματικής εκπαίδευσης στην αγορά. Συνδυάζει digital marketing σεμιναρια με γνώσεις του κύκλου σεμιναρίων Social Media Marketing MASTER και του κύκλου σεμιναρίων Internet Marketing PRO για να αποκτήσετε ολοκληρωμένη γνώση πάνω σε θέματα προώθησης στο ίντερνετ.

Το σεμινάριο αποτελείται από 3 μεγάλες θεματικές, το internet marketing, τη διαφήμιση στο διαδίκτυο και το social media marketing και περιλαμβάνει όλες τις γνώσεις, τη στρατηγική και τα εργαλεία για να έχετε αποτέλεσμα στις πωλήσεις ή την επικοινωνία μέσω διαδικτύου. Ένα ολοκληρωμένο, άμεσο και πρακτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης γύρω από το διαδίκτυο και τις ευκαιρίες που κρύβει.

Το σεμινάριο συνδυάζει όλα τα επιμέρους σεμινάρια και παρέχει μοναδικές ενότητες που δεν υπάρχουν σε άλλα σεμινάρια. Είναι το καλύτερο σεμινάριο του Leader School και Νο1 επιλογή για τους περισσότερους επαγγελματίες πελάτες μας καθώς αποτελεί το μοναδικό επαγγελματικό σεμινάριο Digital Marketing της αγοράς.

10 Άξονες & Στόχοι στα Σεμινάρια Digital Marketing

1. Να μπορείτε να χαράξετε μια στρατηγική στο digital marketing χρησιμοποιώντας όλα τα διαθέσιμα κανάλια (internet marketing, social media marketing, διαφήμιση στο διαδίκτυο).

2. Να σχεδιάσετε ένα επιτυχημένο site που θα βγει ψηλά στη Google στο SEO στις λέξεις που θα επιλέξετε. Θα εφαρμόσετε όλες τις τεχνικές του SEO για το site που θα φέρει υψηλές επιδόσεις.

3. Να δημιουργήσετε μια καμπάνια Adwords Search στη μηχανή αναζήτησης Google στοχεύοντας τις κατάλληλες λέξεις και δημιουργώντας μια καμπάνια που τοποθετείται στις 3 πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων σε ανταγωνιστικό περιβάλλον.

4. Να δημιουργήσετε μια καμπάνια στο Adwords Display στοχεύοντας με 7 διαφορετικούς τρόπους το δίκτυο της Google (in.gr, capital.gr, naftemporiki.gr, tlife.gr κλπ) και να δημιουργήσετε αποτελεσματικό remarketing με κείμενα ή banner.

5. Να μπορείτε να σχεδιάσετε την παρουσία αλλά και να υλοποιήσετε την καθημερινή δημοσίευση σε 11 social media μεταξύ των οποίων Facebook, Twitter, LinkedIn, Google Plus, YouTube, Instagram, Pinterest. Θα έχετε όλες τις γνώσεις για να βελτιώσετε την παρουσία στα Social Media.

6. Να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά τη διαφήμιση στα social media και συγκεκριμένα τις διαφημιστικές πλατφόρμες σε Facebook, YouTube, LinkedIn και Twitter με υψηλή αποτελεσματικότητα.

7. Να χρησιμοποιείτε όλα τα στοχευμένα εργαλεία όπως το email marketing, το affiliate marketing, το display advertising και εργαλεία guerilla marketing για επίτευξη των στόχων μέσω διαδικτύου.

8. Να μπορείτε να μετρήσετε τα αποτελέσματα μέσω Analytics και άλλων εργαλείων και να εντοπίζετε τα sales paths, δηλαδή τα κανάλια που φέρνουν υψηλές πωλήσεις και απόδοση.

9. Να μπορείτε να αναγνωρίζετε και να στοχεύετε την επιτυχία στο digital marketing και να σχεδιάσετε την υλοποίηση, να μπορείτε να υπολογίζετε με ακρίβεια το κόστος ανά εργαλείο, τα αποτελέσματα και να μπορείτε να σχεδιάζετε αποτελεσματικές digital marketing ενέργειες ανεξάρτητα από το αντικείμενο της επιχείρισης.

10. Να είστε έτοιμοι να βγείτε στην αγορά απέναντι στον ανταγωνισμό και να φέρετε αποτελέσματα που θα κάνουν τη διαφορά χρησιμοποιώντας τα εργαλεία και τη στρατηγική του σεμιναρίου. Να χρησιμοποιήσετε το πρακτικό σεμινάριο από την επόμενη ημέρα για να φέρετε αποτελέσματα στην πράξη.

+ Προετοιμασία για 5 Διεθνείς Πιστοποιήσεις Digital Marketing (Google Certified Professional, OMCA, NOCN, eMA)

Περιεχόμενα σεμιναρίων Digital Marketing

Τα Digital Marketing σεμιναρια που αποτελούν το πρόγραμμα εκπαίδευσης περιλαμβάνουν την ύλη από 16 ενότητες και επιμέρους σεμινάρια του Leader School.

Κύκλος Internet Marketing

01 Social Media, Internet Marketing & Πωλήσεις μέσω Ίντερνεταποκλειστική ενότητα

02 Σεμινάριο SEO & επιτυχία στη μηχανή αναζήτησης Google & Τα μυστικά του επιτυχημένου site – αποκλειστική ενότητα 

03 Σεμινάριο email marketing & επιτυχημένες καμπάνιες

04 Σεμινάριο Google Analytics, Google Webmaster & Tracking Tools

Κύκλος Διαφήμιση στο Internet

05 Σεμινάριο Google Adwords & Επιτυχημένες Καμπάνιες στο Search Network

06 Σεμινάριο Google Adwords & Επιτυχημένες Καμπάνιες στο Display Network

07 Σεμινάριο Διαφήμιση στο Διαδίκτυο, Affiliate Marketing, Adsense και Έσοδα από Online πηγές

08 Σεμινάριο Διαφήμιση στο Facebook

09 Σεμινάριο Διαφήμιση YouTube, Video Advertising & LinkedIn & Twitter Ads

Κύκλος Social Media Marketing

10 Σεμινάριο Facebook & Επιτυχία

11 Σεμινάριο LinkedIn & αγορά εργασίας

12 Σεμινάριο Twitter & Επιτυχία

13 Σεμινάριο YouTube & Επιτυχία

14 Σεμινάριο Google Plus & Επιτυχία

15 Σεμινάριο Pinterest, Instagram & Flickr

16 Πώληση, Σχεδιασμός & Κοστολόγηση μιας Ολοκληρωμένης Καμπάνιας Digital Marketingαποκλειστική ενότητα

Στο τέλος του σεμιναρίου παραλαμβάνετε τις αναλυτικές παρουσιάσεις της κάθε ενότητας & βεβαίωση παρακολούθησης (Certificate).

Διάρκεια Εκπαίδευσης, Κόστος & Αποπληρωμή

Σεμινάριο 112 ωρώνΔιάρκεια Σεμιναρίου - 3 μήνες (Περιλαμβάνει Δωρεάν Υποστήριξη για 12 μήνες)
Ώρες σε Αίθουσα 8-12 ατόμων48 ώρες (16 Χ 3 ώρες)
Εκτιμώμενη Διάρκεια για Εκπαίδευση Μέσω της Πλατφόρμας Digital Learning 64 ώρες (16 Χ 4 ώρες)
Κόστος1.350€ 877€ για περιορισμένες θέσεις (945€ για πληρωμή σε δόσεις)
Αποπληρωμή3 δόσεις των 450 ευρώ 315€ μέσω τραπέζης ή 10 άτοκες με πιστωτική ή σε 1 μόνο δόση των 877€ μέσω τραπέζης
1η Δόση1η Δόση για να Κλείσετε τη Θέση στα τμήματα
2η Δόση2η Δόση πριν το 3ο σεμινάριο – Με την κατάθεση της δόσης διασφαλίζετε τη θέση σας στα ομαδικά τμήματα.
3η Δόση3η Δόση πριν το 6ο σεμινάριο – Με την κατάθεση της δόσης αποκτάτε πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό και στην πλατφόρμα Digital Learning.

Οι τιμές είναι τελικές με απόδειξη ή τιμολόγιο. Το πρόγραμμα υποστηρίζεται από επιδότηση ΛΑΕΚ (0,45%).

Ημερομηνίες Digital Marketing Master PRO

Έναρξη Τμήματος:Ώρα:Τρόπος Παρακολούθησης:Διαθεσιμότητα:
Δευτέρα, 19/0310:00-13:00Τμήμα 8-12 ατόμων3 από τις 12 ΘΕΣΕΙΣ
Δευτέρα, 19/0318:00-21:00Τμήμα 8-12 ατόμων2 από τις 12 ΘΕΣΕΙΣ
Τετάρτη, 18/04 10:00-13:00Τμήμα 8-12 ατόμων7 από τις 12 ΘΕΣΕΙΣ
Τετάρτη, 18/04 18:00-21:00Τμήμα 8-12 ατόμων7 από τις 12 ΘΕΣΕΙΣ
Οποιαδήποτε Στιγμή24ΗΜέσω Digital LearningΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ SLOTS

Διαθεσιμότητα Τμημάτων

ΤΜΗΜΑ ΜΕ ΕΝΑΡΞΗ 19/03

ΠΡΩΙ & ΑΠΟΓΕΥΜΑ
877€

945€ σε 10 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ -
ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΘΕΣΗ!

TMHMA ME ΕΝΑΡΞΗ 18/04

ΠΡΩΙ & ΑΠΟΓΕΥΜΑ
1280€

1.350€ σε 10 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ -
ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΘΕΣΗ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ