Ο Σίμος Κοσμετάτος στο 2ο Vodafone Tech Learning με θέμα τα tablet

seminario-vodafone

Ο Σίμος Κοσμετάτος είναι ο ομιλητής στο 2ο Vodafone Tech Learning.

Ο Σίμος Κοσμετάτος είναι ο ομιλητής στο 2ο Vodafone Tech Learning που διοργανώνει η Vodafone στο πρότυπο κατάστημα στο The Mall Athens.

Ο εκπαιδευτής του Leader School θα βρίσκεται την Παρασκευή 26 Ιουνίου στο κατάστημα της Vodafone στο The Mall Athens και σε συνεργασία με την Ομάδα Internet της Vodafone θα παρουσιάσει σε περιορισμένο αριθμό τυχερών πως μπορούν να κάνουν πολλά περισσότερα στην καθημερινότητά τους με ένα tablet.

Αξιοποιώντας τη μακροχρόνια εμπειρία του στο κομμάτι της τεχνολογίας και της εκπαίδευσης, ο Σίμος Κοσμετάτος θα παρουσιάσει όλα τα μυστικά των tablet που θα σας βοηθήσουν να γνωρίζετε πως να κρίνετε ένα tablet και να επιλέξετε τη συσκευή που σας ταιριάζει.

O Σίμος Κοσμετάτος, με πάνω από 11 χρόνια εμπειρίας στη διαχείριση διαδικτυακής περιουσίας (site, e-shop, social media profiles, communities, blogs) και την προώθηση επιχειρήσεων στο διαδίκτυο, εργάζεται ως εκπαιδευτής σε σεμιναρια digital marketing στο Leader School.

Η Vodafone δημιούργησε τα Vodafone Tech Learnings, μια σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων που θα κάνουν πιο εύκολη και απλή τη χρήση του Smartphone & του Τablet σoυ αλλά και που θα σε βοηθήσουν να εκμεταλλευτείς τις δυνατότητες τους στο 100%.

Δωρεάν συμμετοχή μόνο για περιορισμένες θέσεις που θα έχουν συμπληρώσει τη δήλωση.

Δωρεάν συμμετοχή μόνο για περιορισμένες θέσεις που θα έχουν συμπληρώσει τη δήλωση.

Η συμμετοχή στα Vodafone Tech Learnings είναι δωρεάν αλλά απαιτείται η δήλωση ενδιαφέροντος καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος.

Η διοργάνωση γίνεται από τη Vodafone και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην επίσημη ιστοσελίδα της.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ